⊱ Works ⊰

Fotografie
Ik verdiep mij vooral in de onderstaande kunsttalen, maar ik heb zo mijn favorieten. Sinds ik in het bezit ben van een degelijk fototoestel, kan ik er niet genoeg van krijgen om mooie (en minder mooie) momenten vast te leggen. Een foto is een herinnering die tastbaar blijft.

Tekeningen
Tekenen is voor mij iets waar ik echt zin in moet hebben tegenwoordig. Ik doe het minder sinds ik aangereden ben door een auto, waardoor mijn schrijfhand een hele tijd niet bruikbaar was. Ik vind het nog vaak te lastig.

Ontwerpen
Cadeautjes en hebbedingen. Categorie van het weggeven, het bedenken voor anderen. Ergens buiten de functie van mezelf.

Muziek
Eerst was er Woolf, dan was er Gammarays. Twee werelden die ver uit elkaar liggen, de ene met meer ambitie dan de andere. Eén ding gemeenschappelijk: werken met mannen is niet altijd evident ;).

Textiel
Toen ik een naaimachine kreeg voor mijn verjaardag, barstte ik in tranen uit. Ik was al enige tijd aan het sparen hiervoor en kon dat geld nu gebruiken om leuke stoffen te gaan kopen. Mijn machine en ik zijn één team.

Digitaal
Soms durf ik wel eens een tekening omzetten in een digitale tekening. Iets wat zelden gebeurt, omdat ik het authentieke verkies boven de bewerking. Toch in de meeste gevallen. Maar het leven dient ervoor om af en toe eens te experimenteren met wat je al kent. Behalve drugs.

DIY
Doe het eens zelf. Soms kan ik het niet laten om datgene te leren aan de mensen wat ik kan. Waarom het voor mezelf houden. (De leerkracht in mij?)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s